overnattingsalternativer

Overnatting må bestilles individuelt av deltakerne

Vi har funnet fram tre alternativer til hotell i gangavstand de sentrale steder for symposiet.

Er du tidlig ute, kan du få en god pris.

Scandic Vulkan

Bo sentralt på Vulkan, i nærheten av Grünerløkka. Her finner du et urbant miljø, spesielt attraktivt for dem som er opptatt av design, kultur, shopping og natteliv. Vegg-i-vegg ligger Mathallen, et mekka for alle som er interessert i mat og drikke.

Comfort Hotel Xpress

Comfort Hotel Xpress Youngstorget er hotellet for japanske geishaer, italienske businessmenn, finske backpackerjenter og islandske rappere. Det er ikke deg? Not to worry! Hotellet er for alle som vil ha et billig, urbant og effektivt hotell midt i Oslo.

Smarthotell St Olavsgt.

Smarthotel Oslo åpnet juli 2013 med 257 rom. Lavpris hotellet ligger sentralt til i Oslo like ved Nationaltheatret. Få minutters gange bringer deg til slottet, Karl Johans gate, Aker Brygge, Operaen og Nasjonalgalleriet. Budsjett hotellets sentrale beliggenhet med fasiliteter som takterasse, møterom og bar gjør det til en naturlig møteplass i Oslo for både gjester og lokalbefolkning. Vårt konsept er å tilby billig overnatting i en smart innpakning av høy kvalitet. Bestill rimelig overnatting på smarthotel.no og få gratis frokost inkludert.

Please reload